Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sundhedsstyrelens Kræftplan IV konference

31. januar kl. 09:00 - 16:30

Sundhedsstyrelsen holder konference om, hvordan vi når Kræftplan 4’s tre nationale målsætninger og sikrer lighed i sundhed for kræftpatienter. Sæt x i kalenderen 31. januar 2018.

Tilmeld dig og læs mere om konferencen her eller på www.sst.dk.

Stadig flere danskere overlever en kræftsygdom. Flere patienter bliver behandlet til tiden, og flere får hjælp til at vende tilbage til hverdagen efter endt behandling. Men der er stadig steder, hvor vi kan gøre det bedre, både når det gælder forebyggelse og behandling af kræft.

Konferencen sætter fokus på ulighed i sundhed, samt de tre nationale målsætninger for kræftområdet, som er:

  • At Danmark i 2025 ligger på niveau med de bedste af vores nordiske nabolande i forhold til, hvor mange der overlever kræft
  • At der i 2030 er en røgfri generation af børn og unge
  • At 90 procent af alle kræftpatienter i 2020 oplever, at de har en patientansvarlig læge, der sikrer sammenhæng og tryghed i patientens forløb

På konferencen er der desuden et oplæg af National Tobacco Control Advisor Dr. Fenton Howell, der giver bud på de internationale perspektiver på tobaksforebyggelse, og hvordan vi kan løfte forebyggelsesindsatsen i Danmark.

Derfor inviterer Sundhedsstyrelsen sundhedspersonale, sundhedsplanlæggere, meningsdannere, patienter og pårørende til en konference om, hvordan de mange indsatsområder i Kræftplan IV bedst muligt baner vejen for en styrket indsats på kræftområdet mod det højeste internationale niveau. Målgruppen er sundhedspersonale, sundhedsplanlæggere, ledere og beslutningstagere i regioner, kommuner mv., faglige selskaber og organisationer, patientforeninger, patienter og pårørende, politikere, journalister og andre med interesse for sundheds- og kræftområdet.

Deltagerprisen på konferencen er 1.700 kroner. 

Tid og sted: Onsdag den 31. januar 2017 fra kl. 9:00-16:30 på Crowne Plaza Copenhagen Towers, Ørestads Boulevard 114 – 118, 2300 København S

Detaljer

Dato:
31. januar
Tidspunkt:
09:00 - 16:30

MEDLEMSBREV ARKIV


Selskabets medlemmer bliver automatisk tilmeldt medlemsbrevet på årlig basis. Ønsker du at se tidligere udsendte medlemsbreve så følg nedenstående link (forbeholdt medlemmer og kodeordsbetskyttet).


Gå til arkiv

SENESTE TWEETSe alle tweets

KONTAKT


Formand Lars Henrik Jensen
formand@dsko.org / president@dsko.org

Sekretær Niels Viggo Jensen:
sekretaer@dsko.org

Kasserer Brian Holch Kristensen:
kasserer@dsko.org