Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Save the Date: Danske Kræftforskningsdage 2019 – der hvor kræftlandskabet mødes

29. august - 30. august

Dato for Danske Kræftforskningsdage 2019

I august 2018 afholdte Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) og Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk) for første gang Danske Kræftforskningsdage for alle aktører på kræftområdet. Konferencen blev lanceret med det formål at styrke det nationale samarbejde ved at danne ramme for vidensdeling og debatter om vilkår for dansk kræftforskning og ‐ behandling

Konferencen bliver en årlig tilbagevendende begivenhed – i første omgang fra 2019 frem til 2021 og datoen for 2019 er sat til d. 29. og 30. august. . Ambitionen er, at Danske Kræftforskningsdage for fremtiden vil være dér, hvor hele kræftlandskabet mødes og samles om emner, der går på tværs af kræftområder. Programmet for dagene bliver derfor også sammensat, så det henvender sig bredt til forskere, klinikere, sundhedspersonale, patienter og sundhedspolitikere.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen – vi tør godt love, at det bliver godt.

På http://www.dccc.dk/danske-kraeftforskningsdage/ opdaterer vi løbende oplysninger om tilmelding, program og oplægsholdere for 2019. Du kan også finde videoer og nyheder fra arrangementet i august 2018.

Detaljer

Start:
29. august
Slut:
30. august

MEDLEMSBREV ARKIV


Selskabets medlemmer bliver automatisk tilmeldt medlemsbrevet på årlig basis. Ønsker du at se tidligere udsendte medlemsbreve så følg nedenstående link (forbeholdt medlemmer og kodeordsbetskyttet).


Gå til arkiv

KONTAKT


Formand Lotte Engell-Nørregård:
formand@dsko.org / president@dsko.org
+45 38 68 94 44

Sekretær Andreas Carus:
sekretaer@dsko.org

Kasserer Brian Holch Kristensen:
kasserer@dsko.org

Webmaster Lægeweb Asbjørn Thomsen:
webmaster@dsko.org